Thursday, August 21, 2008

Knitting update

On the knitting front...
while I was on vacation I started this cardi:

Finished up this tiny shrug I made from four balls of rowan cotton tape:

With this much of leftover yarn:

And started a lace shawl:

The yarn came from Uruguay, though ebay, and while it is soft and light the color is more golden, than the rusty orange I like...

3 comments:

Anna said...

Hogyan rendeltél? Nem vámolták meg a csomagot? Én egyszer rendeltem fonalat az Egyesült Államokból és idzonyú bonyolultan érkezett meg.

peony said...

Anna, a fonalat az e-bayről, hitelkártyával, a paypal-on keresztül rendeltem...már sokadszorra. Nekem sohasem volt a vámolással problémám, valószínűleg mert sohasem rendeltem egyszerre sokat, és így kis csomagban, levélként érkeznek. A baj inkább a magyar posta megbízhatatlansága, időről időre előfordul, hogy valami nem érkezik meg, ezt sajnos el kell könyvelni veszteségnek... még így is az a kérdés, hogy szép és jó fonallal kötök-e... És úgy gondolom, ha már rászánom azt a nem kevés időt, energiát akkor már igenis jó alapanyogból csinálom...

Isis said...

OMG and I was considering taking an evening course in Hungarian ??!! Naaah forget it ! I think I will stick with Swedish... LOL. (Not for a couple of years anyway but it was kind of a plan).

Anyhow. I keep looking at your FO s and being amazed. I dont know what illness I suffer from but nothing ever gets finished here. Argh. Love the brown yarn. I could never wear such a short shrug as it would make me look enormous, but it is lovely !